maanantai 27. toukokuuta 2013

Kristitty, ateisti, muslimi.. mitä väliä?

Ihan ensimmäisenä sen sanon, että ei, en ole rasisti. Kyllä, olen kristittyjen "kirjoilla", mutten usko Jumalaan, enkä mihinkään muuhunkaan, mikä jonkun toisen mielestä voisi tuolla yläkerrassa olla. Toisekseen, tää on mun mielipide ja toki saa laittaa kommenttia ja sanoa oman näkökulmansa asiassa. Mutta höpinät sikseen ja asiaan.

Musta on oikeesti ihan helvetin typerää, että kuulen ihmisten sanovan, kun he autolla ajelevat ja suojatietä ylittää kaksi muslimia, "kipittäkääs nyt vittuun saatanan rättipää muslimit"
(Tuon lauseen kuulin viimeksi tänään)

Okei. Ne on muslimeja. Mutta miten uskonto vaikuttaa tähän asiaan MILLÄÄN tavalla? Niillä on hunnut, koska se kuuluu niiden uskontoon ja tapoihin.

Tai miksi kuulen ihmisten puhuvan, "ne vitun rättipäät, mokkamulkut, allahin palvojat, perse pystyssä mekkaan päin.." Ja näitä riittää. Miten uskonto liittyy esimerkiksi yhteenkään riitaan (jos esim jollain kristinuskoisella olisi riitaa muslimin kanssa) tai missään muussakaan tapauksessa tai tilanteessa?


Mä en ole IKINÄ kuullut kenenkään sanovan, että "ne vitun jeesuksen palvojat, vitun kristityn uskoset tekee sitä ja tätä"


Uskontoihin kuuluu erilaisia ns. "tapoja". Muslimit rukoilee viisi kertaa päivässä, kristityt käyvät sunnuntaisin kirkossa. Kummassakaan uskonnossa tuo ei ole pakollista. Ei kristittyjen ole pakko rukoilla, jos ei usko Jumalaan. Ei muslimeiden ole pakko rukoilla viisi kertaa päivässä, jos siihen aihetta ei näe. 

Mua vaan ärsyttää suunnattomasti se, että aina vedetään sanat "rättipää, mokkamulkku" esille.

Ja sitten toinen! Moni sanoo, ettei ole rasisti ja on ok olla homo. Miksi tätä siis tapahtuu?
Onko suurin osa ihmisistä vaan sillä kannalla, että on ok olla homo, muttei muslimi?
Onko ok suuntautua seksuaalisesti sukupuoleen jos toiseen, mutta uskonto jos näkyy vaatetuksessa tai jossain muussa, niin se on jotenkin väärää? 


Ei mulla muuta, kiitti kuitti moi!

4 kommenttia:

  1. Vaikka yksityishenkilöiden riidat ei ehkä uskonnoista johdukkaan, lähes kaikki sodat nykymaailmassa johtuvat. Ei musta uskonnoissa oo mitään väärää ja niitä pitäis enemminkin tukea kuin latistaa. Ei kuitenkaan tarttis olla niin kiihkomielisiä et toisia pitää ruveta tappamaan.

    VastaaPoista
  2. Niin mut se, jos esim kristitty suuttuu muslimille nii aina tulee sitte esii "vitun rättipää" pölinät. et miks se uskonto pitää ottaa tolla tavalla esille? ei ummarra..

    VastaaPoista